Nota de premsa 35a Festa del Vi

Nota de premsa 35a Festa del Vi

GANDESA CELEBRA L’EDICIÓ 35a DE LA FESTA DEL VI MOSTRA DE VINS DE LA TERRA ALTA

  • La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i es recuperen tots els actes dels anys anteriors, un cop aixecades les mesures Covid.
  • La comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’aquesta edició.

Gandesa 29 de setembre de 2022. – Al llarg de tots aquests anys, la Festa del Vi de Gandesa ha esdevingut, sense cap dubte, el gran aparador dels vins que s’elaboren a la Terra Alta, no només pel nombre de cellers que hi participen sinó també per la gran afluència de públic, amb més de 14.000 degustacions servides l’any passat.

Enguany se’n celebra la 35a edició, concretament els dies 4, 5 i 6 de novembre, amb la recuperació de tots els actes que per causa de la pandèmia de Covid havien estat suspesos, per exemple l’Aperitiu-Sopar del dissabte al vespre al Celler Cooperatiu de Gandesa.

Com ja és tradicional, el divendres tindrà lloc la 15a Nit de les Garnatxes Blanques a la sala de premses del Celler Cooperatiu, un sopar maridatge servit pel restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona (amb una Estrella Michelin).

Aquella mateixa tarda (dia 4), s’obrirà la Mostra de Vins de la Terra Alta ambel pregó de la prestigiosa sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras, que ha publicat quatre llibres relacionats amb el món del vi, i ha sigut guardonada com a Millor Sommelier el 2011, ‘Náriz de oro’ de Catalunya el 2006 i amb el millor blog de vins dels Gourmand Awards el 2019.

La Mostra de Vins restarà oberta durant tot el cap de setmana i es clourà diumenge amb el tradicional Dinar de la Clotxa, amenitzat per la Tuna Folk.

Novetats d’enguany

per primer any, s’instal·larà una Gastroàrea d’establiments de restauració de Gandesa on els visitants a la Mostra podran gaudir de tapes, punxadetes i altres plats elaborats amb productes de KM0.

Completaran la festa, el concert i el ball a la Societat Unió Gandesana i una festa per al jovent al Poliesportiu de Gandesa organitzada per l’associació ‘Nom Calsigos’.

Comparteix