Restauració

Durant els 3 dies de celebració de la 36a Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la Terra Alta, els diferents restaurants de la localitat ofereixen un menú especial vinculat al món del vi.

Degut a l’enorme afluència de públic durant les dates de la Festa del Vi (3, 4 i 5 de novembre), us recomanem que reserveu taula amb anterioritat.

Gràcies.

MENÚS RESTAURANTS

Entrants degustació
  • Tàrtar de musclos amb escabetx i encurtits amb salsa verda de cibulet
  • Favetes saltejades amb sípia i gambes i balsàmic d’oli d’alfàbrega
  • Carpaccio de cua de bou amb salsa romesco i cruixent de quicos
  • Caneló de llonganissa al pebre amb salsa beixamel de vi ranci
Principal a escollir
  • Rotllets de gall de Sant Pere farcits de gamba amb salsa d’ametlla i vi blanc D.O. Terra Alta
  • Royal de cuixa de xai amb salsa de garnatxa negra i xips de moniato
  • Secret de porc ibèric macerat amb vi dolç, textura de patata i cruixent d’espinacs
Postres
  • Pastís de mousse de xocolata negra amb fruits vermells i mirall de xocolata Red Velvet amb crema de formatge mascarpone i glacejat de vi negre
Celler
  • Vi Blanc D.O. Terra Alta Vi Negre D.O. Terra Alta (Botella de vi cada 4 persones - Botella extra 12,00€)

Preu: 35€ - Reserves: 977 175 739
Menú degustació
  • Sopa freda de porro i coco, tonyina roja i verdures de tardor
  • Caneló d’ànec i foie-gras amb salsa de ceps tòfona i reducció de PX
  • Arròs cremós de shitakes i pop amb el seu carpaccio i all-i-oli de Pimentón de la Vera
  • Llom de bacallà confitat amb oli DOP Terra Alta, gambes i salsa Thai
  • Civet de vedella amb codony rostit, cebetes trufades i bolets
  • Xocolata negra i vi negre
 
Preu: 38€ - Reserves: 977 420 515
  • Pizza Matança: botifarra, llonganissa, xorisset
  • Pizza patata, llonganissa i ceba
  • Pizza Clotxa: escalibada, sardina i botifarra
  • Pizza Gorgonzola: poma, gorgonzola, nous
  • Pizza del Mar: crema de gambes, gambes pelades
  • Pizzes Carta
 
Preu: 12,00€ - Reserves: 977 910 287
Carta habitual Oasi Classic

Tapes:
  • Daus de pollastre cruixent a l’estil oriental
  • Natxos Tex-Mex
  • Braves de l’Oasi
  • Tartar de tonyina vermella
  • Truita trufada i cremosa de patata i ceba
  • Tempura de calamars i en puntilla
  • Cassoleta de formatge provolone al forn
  • Pa de Vidre amb tomata
  • Ensaladilla amb tonyina vermella
  • Anxoves amb salsa romesco i d’ametlles
  • Sa Croqueta (8u): de pop a la gallega, sobrassada, carn d’olla i calamar farcit
Amanides diferents

Pasta

Carpaccios

Fustes

Baos

Cachopu

Brasa

Postres:
  • Pastís de Fabiola
  • Pastís de formatge
  • Couland amb vainilla bourbon
  • Gelat de casqueta
  • Gelat de mel i mató
 
Preu: 25,00-35,00 € - Reserves: 679 005 897

ESTABLIMENTS PRESENTS A LA GASTROÀREA