Durant els 3 dies de celebració de la 35a Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la Terra Alta, els diferents restaurants de la localitat ofereixen un menú especial vinculat al món del vi.
En aquesta finestra us anirem informant pròximament dels diferents menús que oferiran.
Degut a l’enorme afluència de públic durant les dates de la Festa del Vi (4, 5 i 6 de novembre), us recomanem que reserveu taula amb anterioritat.
Gràcies.
MENÚS RESTAURANTS
ONIRIAdevelmedia2022-10-13T21:32:00+02:00
Bodega Vins de la DO Terra Alta Preu: 35€ - Reserves: 977 421 073 (Menú tancat. Se serviran tots els plats. Inclou pa, vi i aigua)
- Nigiri Terraltí
- Ceviche de calamars i gambes
- Mini lasanya de carn i pasta fresca
- Llomet de bacallà amb sobrassada i mel dels Ports
- Corder de criança pròpia 928AC amb escabetx
- Pastís borratxo de xocolata i cacau
Bodega Vins de la DO Terra Alta Preu: 35€ - Reserves: 977 421 073 (Menú tancat. Se serviran tots els plats. Inclou pa, vi i aigua)
OASI TAVERNAdevelmedia2022-10-07T07:42:43+02:00El menú es servirà en 7 passes (inalterables)
Bodega Selecció de vins de la DO Terra Alta Preu: 32€ - Reserves: 608 032 329
- Amanida tèbia de Todó en escabetx, pera i nous
- Hort de tardor amb romesco de carabassa
- Arròs de muntanya a la llauna amb Ceps
- Suprema de bacallà confitada amb els seus callos a la Biscaïna
- Cabrit de la Terra Alta amb salsa, puré de castanyes i textures de moniato
- Escuma de magrana amb sorpresa explosiva
- La clàssica Tatin de poma amb gelat de vainilla de Bourbon
Bodega Selecció de vins de la DO Terra Alta Preu: 32€ - Reserves: 608 032 329
EL BISTROTdevelmedia2022-10-12T08:37:42+02:00Entrants degustació
Carpaccio de figues amb formatge parmesà i cecina
Mini carxofes saltejades amb pernil ibèric
Cruixent amb botifarra d’arròs de la Terra Alta i compota de poma
Caneló de foie i trufa amb beixamel de bolets
Principal a escollir
Melós de vedella amb reducció de garnatxa negra DO Terra Alta
Jarret de corder lacat a la mel amb parmentier de patata
Secret de porc amb salsa de raïm i xips de moniato
Filet de corball amb picat de verdures sofregides i brots tendres
Postres
Pannacota de formatge de cabra i ganache de llet merengada acompanyat amb textures de samsó
Bodega
Prohom Eco Blanc – Celler Coma d’en Bonet
Via Terra Negre – Celler Edetària
Preu: 35€ - Reserves: 977 17 57 39
Carpaccio de figues amb formatge parmesà i cecina
Mini carxofes saltejades amb pernil ibèric
Cruixent amb botifarra d’arròs de la Terra Alta i compota de poma
Caneló de foie i trufa amb beixamel de bolets
Principal a escollir
Melós de vedella amb reducció de garnatxa negra DO Terra Alta
Jarret de corder lacat a la mel amb parmentier de patata
Secret de porc amb salsa de raïm i xips de moniato
Filet de corball amb picat de verdures sofregides i brots tendres
Postres
Pannacota de formatge de cabra i ganache de llet merengada acompanyat amb textures de samsó
Bodega
Prohom Eco Blanc – Celler Coma d’en Bonet
Via Terra Negre – Celler Edetària
Preu: 35€ - Reserves: 977 17 57 39
SIBARITESdevelmedia2022-10-17T07:52:57+02:00
Preu: 40€ - Reserves: 977 420 515
- El nostre vermut amb mandarina
- Tonyina vermella amb sabors orientals
- Bolets i foie-gras
- Arròs cremós de ceps amb carpaccio de presa ibèrica
- Suquet de bacallà amb romesco i fesols de Santa Pau
- Civet de porc senglar amb camagrocs
- Làctics, vi ranci i remolatxa
Preu: 40€ - Reserves: 977 420 515