Durant els 3 dies de celebració de la 36a Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la Terra Alta, els diferents restaurants de la localitat ofereixen un menú especial vinculat al món del vi.
Degut a l’enorme afluència de públic durant les dates de la Festa del Vi (3, 4 i 5 de novembre), us recomanem que reserveu taula amb anterioritat.
Gràcies.
MENÚS RESTAURANTS
RESTAURANT BISTROTdevelmedia2023-10-27T11:23:26+02:00Entrants degustació
Preu: 35€ - Reserves: 977 175 739
- Tàrtar de musclos amb escabetx i encurtits amb salsa verda de cibulet
- Favetes saltejades amb sípia i gambes i balsàmic d’oli d’alfàbrega
- Carpaccio de cua de bou amb salsa romesco i cruixent de quicos
- Caneló de llonganissa al pebre amb salsa beixamel de vi ranci
- Rotllets de gall de Sant Pere farcits de gamba amb salsa d’ametlla i vi blanc D.O. Terra Alta
- Royal de cuixa de xai amb salsa de garnatxa negra i xips de moniato
- Secret de porc ibèric macerat amb vi dolç, textura de patata i cruixent d’espinacs
- Pastís de mousse de xocolata negra amb fruits vermells i mirall de xocolata Red Velvet amb crema de formatge mascarpone i glacejat de vi negre
- Vi Blanc D.O. Terra Alta Vi Negre D.O. Terra Alta (Botella de vi cada 4 persones - Botella extra 12,00€)
Preu: 35€ - Reserves: 977 175 739
RESTAURANT SIBARITESdevelmedia2023-10-27T11:23:16+02:00Menú degustació
Preu: 38€ - Reserves: 977 420 515
- Sopa freda de porro i coco, tonyina roja i verdures de tardor
- Caneló d’ànec i foie-gras amb salsa de ceps tòfona i reducció de PX
- Arròs cremós de shitakes i pop amb el seu carpaccio i all-i-oli de Pimentón de la Vera
- Llom de bacallà confitat amb oli DOP Terra Alta, gambes i salsa Thai
- Civet de vedella amb codony rostit, cebetes trufades i bolets
- Xocolata negra i vi negre
Preu: 38€ - Reserves: 977 420 515
FABIANE’S BARdevelmedia2023-10-26T10:50:56+02:00
Preu: 12,00€ - Reserves: 977 910 287
- Pizza Matança: botifarra, llonganissa, xorisset
- Pizza patata, llonganissa i ceba
- Pizza Clotxa: escalibada, sardina i botifarra
- Pizza Gorgonzola: poma, gorgonzola, nous
- Pizza del Mar: crema de gambes, gambes pelades
- Pizzes Carta
Preu: 12,00€ - Reserves: 977 910 287
OASI CLASSICdevelmedia2023-10-31T10:00:23+01:00Carta habitual Oasi Classic
Tapes:
Pasta
Carpaccios
Fustes
Baos
Cachopu
Brasa
Postres:
Preu: 25,00-35,00 € - Reserves: 679 005 897
Tapes:
- Daus de pollastre cruixent a l’estil oriental
- Natxos Tex-Mex
- Braves de l’Oasi
- Tartar de tonyina vermella
- Truita trufada i cremosa de patata i ceba
- Tempura de calamars i en puntilla
- Cassoleta de formatge provolone al forn
- Pa de Vidre amb tomata
- Ensaladilla amb tonyina vermella
- Anxoves amb salsa romesco i d’ametlles
- Sa Croqueta (8u): de pop a la gallega, sobrassada, carn d’olla i calamar farcit
Pasta
Carpaccios
Fustes
Baos
Cachopu
Brasa
Postres:
- Pastís de Fabiola
- Pastís de formatge
- Couland amb vainilla bourbon
- Gelat de casqueta
- Gelat de mel i mató
Preu: 25,00-35,00 € - Reserves: 679 005 897