Enviaments, devolucions i dret a desistiment

TERMINIS DE LLIURAMENT

Les entrades adquiridies seran enviades al correu indicat al finalitzar la comprar en un termini de 30 minuts des de la formalització i pagament de la comanda. 

En cas de no rebre el correu amb les entrades, podeu enviar un correu electrònic a info@festadelvi.cat amb el vostre nom i cognoms, DNI, i número d’entrades adquirides.

DRET A DESISTIMENT

Com a comprador disposa del dret de retornar-lo dins d’un termini legal, sense haver d’al·legar ni donar cap explicació sobre aquest tema, sense penalització, i al reemborsament de les quantitats abonades. El termini establert per a exercitar aquest dret, és de 14 dies naturals a comptar des del dia en què es comuniqui el seu desig de retornar la comanda.

Aquest dret a desistiment no serà aplicable per llei en els productes personalitzats.

En cas que exerciti el dret de desistiment, serà responsable de les deterioracions causades per la incorrecta utilització dels productes rebuts, per la qual cosa recomanem que ens comuniqui prèviament la seva intenció d’exercitar-ho, i ens permeti gestionar la devolució amb les nostres agències de transport, per a assegurar el correcte estat del producte, i així agilitar el procés per a la devolució de les quantitats sol·licitades.

El reintegrament de la compra s’efectuarà, en qualsevol cas, a la recepció dels articles en els nostres magatzems, prèvia comprovació de l’estat del producte, que ha d’estar sense usar, en el seu embalatge original i amb la documentació de l’article completa, i es procedirà al reintegrament del seu import, deduïts les despeses de logística inversa, mitjançant transferència bancària en un termini no superior a 7 dies.

Per a exercir el seu dret de desistiment, ha de notificar-nos la seva decisió de desistir de la seva comanda dins del termini estipulat enviant a l’adreça d’email info@festadelvi.cat, la seva intenció de desistir de la compra amb totes les dades referents a la comanda. FESTA DEL VI, es posarà en contacte amb vostè per a concretar el procés de devolució.

REBRÉ UNA FACTURA DE LA COMPRA?

Juntament amb les entrades, rebràs un correu amb la factura de compra.