FAQ’S

Les entrades per assistir als actes de pagament es poden adquirir a través del nostre web. El pack d’entrades per als diferents esdeveniments de la Festa del Vi (concert + aperitiu + ball + clotxa) es podran adquirir pròximament a l’Oficina de Turisme de Gandesa, Celler Cooperatiu de Gandesa i diferents establiments comercials de la població. Els tiquets per a la Clotxa es poden adquirir també al Celler Cooperatiu de Gandesa, l’estand d’informació de la Mostra de Vins i a l’Oficina de Turisme de Gandesa. Per a la Mostra de Vins al Pati de les Escoles Velles, hi haurà instal·lat un estand on obtenir els tiquets per a la degustació de vins, acompanyats d’una copa.
  • Nit de les Garnatxes: 65 €
  • Dinar de la Clotxa:  15 euros (inclou dinar + copa + vi embotellat + postres)
  • Pack d’esdeveniments (concert + aperitiu + ball + clotxa) 28 euros
  • Tiquet Mostra de Vins: 5 degustacions + Copa Màgnum + Portacopes 12€
  • 5 degustacions 8€
Els preus per a les diferents Activitats Enoturístiques que organitza cada celler es podran consultar en aquest web al corresponent apartat de la finestra ‘Activitats paral·leles’.
A l’entrada del Pati de les Escoles Velles, i durant els dies de la Festa del Vi, hi haurà instal·lada la ‘Gastroàrea’ on diferents establiments de Gandesa oferiran tapes, punxadetes i molt més. Properament us anirem informant i concretant l’oferta instal·lada.
El dissabte 5 i el diumenge 6 i durant l’horari d’obertura de la Mostra de Vins, al Pati de les Escoles Velles hi haurà un servei de guarderia i activitats per a xiquets i xiquetes, de caràcter gratuït.
Els restaurants de Gandesa preparem menús especials per als dies de la Festa del Vi que podreu consultar en aquest enllaç. https://www.festadelvi.cat/menus-restaurants Us recomanem que reserveu la vostra taula amb anticipació degut a la gran afluència de gent per aquestes dates.
Si no vols assistir a la Festa del Vi, a l’Oficina de Turisme de Gandesa i al web https://www.terra-alta.org/ hi trobaràs un reguitzell d’activitats turístiques i d’informació per planejar la teva estada a la nostra comarca sense que tinguis temps d’avorrit-te. Telèfon Oficina de Turisme de Gandesa 977 420 910

Després de consultades les autoritats de la Generalitat de Catalunya responsables de l’aplicació dels protocols per la pandèmia de Covid, a continuació es detallen les mesures a tenir en compte als actes de la Festa del Vi de Gandesa. La Comissió Organitzadora us agraeix el compliment d’aquesta normativa.