fbpx

FAQ’S

Durant tot el cap de setmana se celebraran diferents actes destinats a xiquets i xiquetes. Per aquest motiu l'organització disposarà de servei de càngur que es podrà demanar a l'estand d'informació de la Mostra de Vins.

Dissabte a les 17 hores, Taller Infantil al Pati de les Escoles Velles

Diumenge al matí i a la tarda, Pintacares i Colxonetes a la sala de ball de la SUG.
  • Concert i ball – Sala de ball de la SUG (Societat Unió Gandesana)
  • Dinar de La Clotxa – Pati de les Escoles Velles
  • Espai Gintònics amb música – Sala de ball de la SUG (Societat Unió Gandesana)
  • Festa Nom Calsigos – Poliesportiu Municipal de Gandesa
  • Mostra de Vins DO Terra Alta – Carpa situada a la Rambla de la Democràcia
  • Nit de les Garnatxes – Celler Cooperatiu
  • Taller Infantil – Pati de les Escoles Velles
  • Tast d’Art – Palau del Castellà C/Pes Vell 13
Les entrades per assistir als actes de pagament es poden adquirir a través del nostre web. És a dir, Nit de les Garnatxes i ‘Tast d’Art’.

Els tiquets per a la Clotxa es poden comprar també al Celler Cooperatiu de Gandesa, l’estand d’informació de la Mostra de Vins i a l’Oficina de Turisme de Gandesa.

Per a la Mostra de Vins a la Rambla de la Democràcia, hi haurà instal·lat un estand on obtenir els tiquets per a la degustació de vins, acompanyats d’una copa.
Nit de les Garnatxes: 60€

PACK FESTA DEL VI 20€ - Concert i ball del dissabte a la SUG + Dinar de la Clotxa del Diumenge

Dinar de la Clotxa: 15€ (Inclou dinar + copa + vi embotellat + postre)

Vinomi: 15€
  • Tiquet Mostra de Vins: 5 degustacions + Copa Màgnum + Portacopes 12€
  • 6 degustacions 8€
Els preus per a les diferents Activitats Enoturístiques que organitza cada celler es poden consultar en aquest web al corresponent apartat de la finestra ‘Programa’ o clicant en aquest enllaç.
Les Jornades que organitza el Consell Regulador de la DO Terra Alta estan reservades exclusivament per al professionals del sector vinícola.

L’acte del divendres dia 29 de presentació de la ‘Ruta DO Terra Alta’ està obert a més als professionals del sector turístic, restauració, hoteleria etcètera.

Podeu demanar més informació a la DO Terra Alta telèfon 977 42 12 78.

Per a inscripcions podeu fer-ho en aquesta adreça de correu electrònic.

produccio@pcats-comunicacio.com

O al telèfon 93 419 42 48.

La resta d’actes inclosos a la Festa del Vi estan oberts al públic en general.
Al nostre web hem creat un apartat específic on podràs consultar les mesures que s’aplicaran per la situació de pandèmia per la Covid-19 com ara distàncies entre persones, aforaments limitats, ús de la mascareta etcètera.

Cliqueu en aquest enllaç:

https://festadelvi.cat/mesures-covid-19/
Els restaurants de Gandesa preparem menús especials per als dies de la Festa del Vi que podeu consultar en aquest enllaç.

Us recomanem que reserveu la vostra taula amb anticipació degut a la gran afluència de gent per aquestes dates i més tractant-se d’un pont.

A l’enllaç hi trobareu els menús, el preu i el telèfon dels restaurants per fer la reserva. https://festadelvi.cat/menus-restaurants/
Si no vols assistir a la Festa del Vi els 4 dies, a l’Oficina de Turisme de Gandesa i al web https://www.terra-alta.org/ hi trobaràs un reguitzell d’activitats turístiques i d’informació per planejar la teva estada a la nostra comarca sense que tinguis temps d’avorrit-te.

Després de consultades les autoritats de la Generalitat de Catalunya responsables de l’aplicació dels protocols per la pandèmia de Covid, a continuació es detallen les mesures a tenir en compte als actes de la Festa del Vi de Gandesa. La Comissió Organitzadora us agraeix el compliment d’aquesta normativa.