Pagament Segur

L’operació es duu a terme en el moment de realització de la comanda. Només s’accepten targetes Visa i Mastercard protegides per Verified Visa*. Si la targeta del client no està registrada per Verified, aquest haurà de consultar amb el seu banc o caixa per a poder registrar-la.

La PASSAREL·LA DE PAGAMENT 3D SECURE garanteix en tots els aspectes la seguretat de la seva transacció ja que qui sol·licita el número de targeta és el propi banc a través d’aquesta aplicació situada en els seus servidors segurs, per la qual cosa les seves dades i el número de la seva targeta de crèdit viatja encriptat a través d’Internet en tot moment sota SSL, impedint la captació d’aquestes dades per tercers.

En cap cas, LA FESTA DEL VI DE GANDESA disposa accés a les dades de les targetes de crèdit/carrego en compte dels clients.

LA FESTA DEL VI DE GANDESA rep en línia notificació de la passarel·la indicant si el pagament ha estat o no correcte. Si tot és correcte procedirà a la preparació i enviament de la seva comanda en les següents 24h.