RESTAURANT BISTROT

Entrants degustació

  • Tàrtar de musclos amb escabetx i encurtits amb salsa verda de cibulet
  • Favetes saltejades amb sípia i gambes i balsàmic d’oli d’alfàbrega
  • Carpaccio de cua de bou amb salsa romesco i cruixent de quicos
  • Caneló de llonganissa al pebre amb salsa beixamel de vi ranci

Principal a escollir

  • Rotllets de gall de Sant Pere farcits de gamba amb salsa d’ametlla i vi blanc D.O. Terra Alta
  • Royal de cuixa de xai amb salsa de garnatxa negra i xips de moniato
  • Secret de porc ibèric macerat amb vi dolç, textura de patata i cruixent d’espinacs

Postres

  • Pastís de mousse de xocolata negra amb fruits vermells i mirall de xocolata Red Velvet amb crema de formatge mascarpone i glacejat de vi negre

Celler

  • Vi Blanc D.O. Terra Alta Vi Negre D.O. Terra Alta (Botella de vi cada 4 persones – Botella extra 12,00€)

Preu: 35€ – Reserves: 977 175 739