fbpx

L’EQUIP DE ‘TERCER PRIMERA’ DISSENYA EL CARTELL D’ENGUANY DE LA FESTA DEL VI

L’EQUIP DE ‘TERCER PRIMERA’ DISSENYA EL CARTELL D’ENGUANY DE LA FESTA DEL VI

Gandesa, 4 d’octubre de 2021.- L’equip de ‘Tercer Primera’, amb la Maite Puey i la Laia Domènech al capdavant, s’ha encarregat enguany de dissenyar el cartell de la 34a edició de la Festa el Vi de Gandesa que tindrà lloc del 29 d’octubre a l’1 de novembre.

El cartell busca desmarcar-se dels d’edicions anteriors amb la il·lustració d’una copa a l’estil de Saul Bass, creada a partir de formes geomètriques i taques de color contundents. El rectangle ajuda a donar-li protagonisme, juntament amb aquests colors que ens recorden tant a la vinya i al vi, segons comenten les seues autores.

El cartell ha estat dissenyat perquè també se’n puguin fer adaptacions segons els formats d’exhibició i per a les Xarxes Socials de la Festa del Vi.

https://www.tercerprimera.com

Pot seguir les novetats de la Festa a les nostres xarxes

Facebook

Twitter

Instagram

Comparteix