EL BISTROT – GANDESAdevelmedia2021-10-18T18:28:03+02:00Degustació d’olis DOP Terra Alta
Arròs melós de ceps Carpaccio de salmó amb guacamole i taronja Esmorzar de rics amb carxofa Amanida de mango i gambes amb vinagreta d’ametlla marcona i mostassa
Civet de cérvol amb reducció de garnatxa negra Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i puré de mango Terrina de ternasco amb reducció de vi ranci Llobarro al forn amb salsa de raïm
Macaró amb gelat de fruits vermells Poma al vi blanc amb sorbet de llimona Mousse de xocolata amb sorbet de magrana
Bodega Mas d’en Pol blanc – Celler Xavier Clua Via Terra blanc – Celler Edetària Vinya d’Irto negre – Celler Edetària Somdinou negre – Celler Cooperatiu de Gandesa Prohom rosat – Celler Coma d’en Bonet El preu del menú inclou el pa, copa de vi i aigua (ampolla de vi + 5 euros) Preu: 30€ - Reserves: 977 17 57 39
Arròs melós de ceps Carpaccio de salmó amb guacamole i taronja Esmorzar de rics amb carxofa Amanida de mango i gambes amb vinagreta d’ametlla marcona i mostassa
Civet de cérvol amb reducció de garnatxa negra Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i puré de mango Terrina de ternasco amb reducció de vi ranci Llobarro al forn amb salsa de raïm
Macaró amb gelat de fruits vermells Poma al vi blanc amb sorbet de llimona Mousse de xocolata amb sorbet de magrana
Bodega Mas d’en Pol blanc – Celler Xavier Clua Via Terra blanc – Celler Edetària Vinya d’Irto negre – Celler Edetària Somdinou negre – Celler Cooperatiu de Gandesa Prohom rosat – Celler Coma d’en Bonet El preu del menú inclou el pa, copa de vi i aigua (ampolla de vi + 5 euros) Preu: 30€ - Reserves: 977 17 57 39
HOTEL PIQUÉ – GANDESAdevelmedia2021-10-22T17:21:23+02:00Caneló de confit d’ànec i crema de foie
Brots d’enciam amb tonyina i salmó marinats amb soja i magrana
Olla barrejada
Lloms d’orada amb allada de pebre roig amb all i oli Entrecot de vedella a la planxa Espatlla de xai al forn (Ternasco)
Gelat de vainilla amb xocolata calenta i nous Carpaccio de pinya amb gelat de torró Xarrup de llimona i mandarina
Preu: 35€ (Inclou pa i aigua, Vi blanc i negre DO Terra Alta i cafè) - Reserves: 977 42 00 68
Lloms d’orada amb allada de pebre roig amb all i oli Entrecot de vedella a la planxa Espatlla de xai al forn (Ternasco)
Gelat de vainilla amb xocolata calenta i nous Carpaccio de pinya amb gelat de torró Xarrup de llimona i mandarina
Preu: 35€ (Inclou pa i aigua, Vi blanc i negre DO Terra Alta i cafè) - Reserves: 977 42 00 68
SIBARITES – GANDESAdevelmedia2021-10-25T09:06:59+02:00MENÚ DEGUSTACIÓ
Cebiche de Corvina amb llet de tigre i verdures
Sopa de carbassa i curry amb anguila i foie-gras
Caneló d’ànec amb beixamel de bolets
Arròs de pop i camagrocs amb castanya i all negre
Lluç a baixa temperatura amb suquet de fesols de Santa Pau
Melós de vedella amb textures de moniato
Maduixa, xocolata negra i vinagre
Preu: 30€ (inclou aigua i pa)- Reserves: 977 420 515
Preu: 30€ (inclou aigua i pa)- Reserves: 977 420 515