fbpx

Menús Restaurants

Degustació d’olis DOP Terra Alta


Arròs melós de ceps
Carpaccio de salmó amb guacamole i taronja
Esmorzar de rics amb carxofa
Amanida de mango i gambes amb vinagreta d’ametlla marcona i mostassa


Civet de cérvol amb reducció de garnatxa negra
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i puré de mango
Terrina de ternasco amb reducció de vi ranci
Llobarro al forn amb salsa de raïm


Macaró amb gelat de fruits vermells
Poma al vi blanc amb sorbet de llimona
Mousse de xocolata amb sorbet de magrana


Bodega
Mas d’en Pol blanc – Celler Xavier Clua
Via Terra blanc – Celler Edetària
Vinya d’Irto negre – Celler Edetària
Somdinou negre – Celler Cooperatiu de Gandesa
Prohom rosat – Celler Coma d’en Bonet

El preu del menú inclou el pa, copa de vi i aigua (ampolla de vi + 5 euros)
Preu: 30€ - Reserves: 977 17 57 39
Caneló de confit d’ànec i crema de foie
Brots d’enciam amb tonyina i salmó marinats amb soja i magrana
Olla barrejada


Lloms d’orada amb allada de pebre roig amb all i oli
Entrecot de vedella a la planxa
Espatlla de xai al forn (Ternasco)


Gelat de vainilla amb xocolata calenta i nous
Carpaccio de pinya amb gelat de torró
Xarrup de llimona i mandarina


Preu: 35€ (Inclou pa i aigua, Vi blanc i negre DO Terra Alta i cafè) - Reserves: 977 42 00 68
MENÚ DEGUSTACIÓ

Cebiche de Corvina amb llet de tigre i verdures
Sopa de carbassa i curry amb anguila i foie-gras
Caneló d’ànec amb beixamel de bolets
Arròs de pop i camagrocs amb castanya i all negre
Lluç a baixa temperatura amb suquet de fesols de Santa Pau
Melós de vedella amb textures de moniato
Maduixa, xocolata negra i vinagre


Preu: 30€ (inclou aigua i pa)- Reserves: 977 420 515