fbpx

L’ESCRIPTOR I PERIODISTA MÀRIUS SERRA, PREGONER D’ENGUANY DE LA 34a FESTA DEL VI

L’ESCRIPTOR I PERIODISTA MÀRIUS SERRA, PREGONER D’ENGUANY DE LA 34a FESTA DEL VI

(Foto: Anna Portnoy) – Gandesa, 11 d’octubre de 2021 – L’escriptor i periodista Màrius Serra serà l’encarregat enguany de fer el pregó de la 34a Festa del Vi, que tindrà lloc a Gandesa del 29 d’octubre a l’1 de novembre.

El pregó es farà durant els actes d’inauguració de la festa, a partir de dos quarts de set de la tarda del 29 d’octubre al Pati de les Escoles Velles. Màrius Serra va presentar la darrera edició dels Premis Vinari.

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària, guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi, comprèn novel·les com Mon oncle, Farsa, De com s’escriu una novel·la, Plans de futur o Res no és perfecte a Hawaii, relats com La vida normal, assajos com Verbàlia o D’on trec el temps, novel·la negra amb la sèrie Comas, la sèrie infantil “Les aventures de la Napeu”, la versió completa en català actual de Tirant lo Blanc i llibres tan personals com Quiet, en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat, portada al teatre amb el títol Qui ets?. Actualment, és columnista i responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia (des de 1990) i de L’enigmàrius a El matí de Catalunya Ràdio (des de 2006).

Comparteix